nieuws

 

kleineband

 

`de Kleijne Band`

Mag ik u voorstellen aan een  wel heel bijzondere groep enthousiaste en gepassioneerde muzikanten. Wellicht kent u ze al ………. `de Kleijne Band` uit Maassluis.

De Kleijne Band is een muziekgezelschap die is opgericht in 1984 voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Op dit moment bestaat de groep uit 15 muzikanten.

Wekelijks komen ze bijeen om met elkaar muziek te maken, te ontspannen maar vooral om plezier te maken. En dat is van hun gezichten af te lezen!

Door het jaar heen treedt `de Kleijne Band` op in onder andere verzorgingstehuizen, maar het toppunt is toch wel hun jaarlijkse optreden. Wat genieten zij hiervan met volle teugen!

Het zou natuurlijk eeuwig zonde zijn als deze mensen hun grootste passie, het met elkaar muziek maken, om financiële redenen niet meer zouden kunnen uitoefenen. Veel van de leden zijn al meer dan 10 en sommigen zelfs al 20 jaar onderdeel van `de Kleijne Band`!

Op dit moment zijn de inkomsten helaas te laag om de kosten voor het onderhoud van de instrumenten, de huur van het muziekgebouw en de dirigentkosten te kunnen bekostigen.
Uw steun is daarom meer dan welkom!

We beseffen dat u waarschijnlijk dagelijks brieven ontvangt waarin u wordt gevraagd financieel te ondersteunen. Helaas, ook wij ontkomen er niet aan u deze vraag te stellen.
Wilt u, net als wij, deze lachende gezichten blijven zien, steun ons dan! Iedere financiële bijdrage is welkom.
U kunt uw bijdrage storten op rekening NL20RABO0340437200.

Mogen wij op uw steun rekenen? We zijn u zeer dankbaar!

Namens alle leden van “de Kleijne Band”,

 

Harry Holverda

Penningmeester

 

Correspondentieadres:

Sparrendal 202

3142 LK  Maassluis